Klassisk massage Falköping

Behandlingar

Svensk klassisk massage

Jag erbjuder svensk klassisk massage i närheten av Falköping, vilket är en massageform som på ett effektivt sätt löser upp stela muskler och knutor. Dessutom hjälper svensk klassisk massage att stimulera triggerpunkter. Genom massagen får du en bättre cirkulation i musklerna och den bidrar även till smärtlindring och avslappning.

Massage är en förebyggande friskvård som bidrar till bland annat stressreducering och bättre sömn. Lider man av sömnproblem eller mycket stress kan det därför vara bra att gå på massage. Musklerna kan ibland vara så spända att de kommer i kläm, en djupgående massage som arbetar muskelbehandlande kan hjälpa till att lätta och släppa på strålande nervsmärta.

Som kund hos mig kommer du få en klassisk massage anpassad efter dina behov och önskemål. Jag anpassar trycket och skräddarsyr din behandling så att den passar dig för dagen. Därmed kan massagebehandlingarna se olika ut från gång till gång.

Företagsmassage

Utöver massage för privatpersoner erbjuder jag även företagsmassage. Det innebär att jag kommer ut till ert företag och masserar personalen på plats. Ta kontakt med mig för att få mer information.

Massagerummet

Bokning

Är du intresserad av att boka en tid gör du det smidigast via min bokningssida. Där hittar du information om behandlingen, priset och den utsatta tiden. Du väljer lätt en tid som passar dig.

I samband med bokningen godkänner du följande:
* Avbokning sker senast 12 timmar innan bokad tid. Senare avbokning debiteras 50% (Gäller inte under corona)
* Uteblivet besök debiteras 100%
* Vid sen ankomst är det Din bokade tid som påverkas & jag gör det jag hinner under den resterande tiden.

Betalningssätt: Swish och kontanter (helst inte kontanter nu under corona)

Massagen äger rum i mitt massagerum, min lokal är belägen i Tidaholm. Till mig är alla välkomna, jag söker kunder i hela närområdet, bland annat Falköping.

Elena Susi

Jag skräddarsyr en bra massagebehandling som passar dig för dagen!

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kontakta mig för frågor

Massage Muskelknuten i Tidaholm

Elena Susi
NORRA KUNGSVÄGEN 71
52231 Tidaholm

076-1733700

massagemuskelknuten@outlook.com